قیمت بتن ریزی کف با ماله پروانه ای
Wiki Article
به علاوه این که استفاده از این سیمان می تواند سرعت ساخت و ساز را افزایش و هزینه های پروژه را کاهش دهد.
ثمره ۸۰ سال کار و استفاده از تکنولوژی دوار سیمان منتهی به ساخت کورههایی با ظرفیت ۱۰۰٫۰۰۰ تن کلینکر در روز شدهاست. اکنون هزاران کوره در کلیه نقاط دنیا هر جا که معادن سنگ آهک و خاکرس وجود داشته باشد، مشغول به تولید سیمان است.[۱۳]
هنگام مخلوط کردن آب با سیمان، آب جای هوا را میگیرد. به همین دلیل، چگالی توده ای سیمان، اهمیت زیادی در درک رفتار فیزیکی ملات سیمانی ندارد.
مواد سیمانی را با توجه به مکانیسمهای گیرش و سخت شدن مربوطه میتوان به دو دسته مجزا طبقهبندی کرد: سیمانهای غیر هیدرولیک و سیمانهای هیدرولیک.
امروزه سیمان پرتلند و انواع اصلاح شده آن، در مقایسه با گچ و سیمانهای آهکی، سیمانهای اصلی مورد استفاده در ساخت بتن سازهای هستند.
سیمانهای هیدرولیکی به سیمانهایی اطلاق میشود که نه تنها بر اثر واکنش با آب سخت میشوند، بلکه محصولی مقاوم در برابر آب تولید میکنند. سیمانهای مشتق از تکلیس گچ یا کربناتها نظیر آهک، غیر هیدرولیکی هستند، زیرا محصولات هیدراتاسیون آنها در مقابل آب مقاومتی از خود نشان نمیدهند.
دادههای متعارف توزیع اندازه ذرات و مساحت سطح به دست آمده به روش بلین، ادامه مقاله برای دو نمونه از سیمان پرتلند تولید شده صنعتی، در شکل زیر نشان داده شده است.
به طور کلی، پورتال جامع مهندسین ایران، منبعی مهم و کاربردی برای مهندسان و علاقه مندان به حوزه مهندسی در ایران محسوب می شود.
تبلیغات
یونهای سولفات از طریق تجزیه گچ به محلول کمک کرده، تأثیر دیرگیر کنندهای روی آلومیناتها داشته، ولی تأثیر زودگیر کنندهای روی هیدراتاسیون سیلیکاتها بر جای میگذارد. بنابراین بسته به ترکیب سیمان، مقداری گچ برای عملکرد بهینه سیمان مشخص میشود.
در سال ۱۳۱۰ این تصمیم شروع به عمل شده و مطالعات اولیه زمینشناسی منجر به انتخاب محلی واقع در ۷ کیلومتری جنوب تهران آن زمان و در کنار کوه بیبیشهربانو گردید. کار احداث این واحد با سرمایه ۸ میلیون ریالی در بهمنماه ۱۳۱۲ به پایان رسیده و بلافاصله بهرهبرداری از آن آغاز گردید. (تقریباً ۵۰ سال پس از ژاپن، ۶۰ سال پس از آمریکا، ۷۰ سال پس از آلمان و ۱۰۰ سال بعد از انگلیس).
مقادیر ضرایب برای سنین مختلف هیدراتاسیون متفاوت خواهد بود.
این مواد از اهمیت بالایی برخوردارند زیرا کیفیت نهایی سیمان به ترکیب و خلوص این مواد وابسته است.
فرآیندهای بالا را میتوان بر اساس تغییر دمای درون کوره به چهار بخش تقسیم کرد: